Reference

Ivana Kokšová, ředitelka MŠ Bílá:

  • chtěla bych Vám poděkovat za předčasné dodání nové stavebnice. Pracuji v MŠ už 35 let a tato stavebnice, kterou vyrábíte vždy byla a myslím, že i vždy bude jednou z nejoblíbenějších nejen u dětí všech věkových kategorií, ale i u učitelek MŠ. Když jsme ji dnes vybalili, tak nám MŠ krásně "voněla" dřevem . Svou práci děláte opravdu výborně :-)!  Zpracování všech stavebnicových dílů je bezchybné a díky tomu i velmi trvanlivé. Ještě jednou děkuji i za naše děti  a přeji Vám mnoho úspěchů ve Vaší další práci.

Dana Chvojková, MŠ Čenkov: 

  • chtěla jsem vám poděkovat za skvělou práci, se stavebnicí jsme moc a moc spokojení. Kvalitně uděláno!!!!!

Pavlína Juráňová, MŠ Hlubočky Mariánské Údolí:

  • velice děkujeme za perfektní renovaci naší Polikarpovy stavebnice

Renáta Klíčová, MŠ Sulanského Praha:

  • s vaší stavebnicí jsem velmi spokojeni. Děti oceňují velikost stavebnice a velké možnosti staveb. Pro pedagogy je to vzpomínka na mladá léta. Skvělá hračka, moc doporučujeme všem dětem

Milada Holinková, MŠ Žižkova Krnov:

  • máme velmi dobrou dlouhodobou zkušenost s výrobky firmy Truhlářství Peklák. Tyto kostky jsou denně využívány dětmi ke hře a pokud se nějaká kostka pokazí, tak firma opraví. Všem doporučuji.

Jaroslava Holečková, MŠ Smetanova Sušice:

  • mám dlouhodobé zkušenosti s firmou Truhlářství Peklák. Vybavení našich tříd si bez Polikarpovky již nedovedu představit. Hry dětí, cvičení, pomůcka pro vzdělávání, tady všude ji denně využíváme. Po mnoha letech jsme letos znovu obnovovali vybavení těmito dřevěnými stavebnicemi a nestačili jsme se divit, jaké nové produkty a opět ve vysoké kvalitě byly dodány. Firmě přeji stále více spokojených zákazníků.

Mgr. Lenka Kellová, MŠ Bobrovec:

  • Dobrý deň, dnes prišli 4 balíky stavebnice. Krásne opracované, veľmi pekná práca. Sme veľmi spokojní.
    Ďakujeme za spoluprácu.